Wist je dat de keuze van een bril veel zegt over je persoonlijkheid? Wat is de jouwe?

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Alle modeverslaafden hebben hun favoriete accessoire nodig. In deze tijd van het jaar, waarin de zon altijd schijnt, is het tijd om je zonnebril tevoorschijn te halen en te ontspannen. Elk paar heeft zijn eigen kenmerken en kan je een gevoel van vernieuwing geven.

Kies uit deze 6 stijlvolle zonnebrillen om je ware persoonlijkheid te onthullen.

Persoonlijkheidstest: wat onthult jouw favoriete zonnebril?
Persoonlijkheidstest: wat zegt je favoriete bril?

Een blik op modellen die het verschil maken

Model 1

Je weet niet wat het leven voor je in petto heeft, maar je bent klaar om op avontuur te gaan. Je hebt een vleugje waanzin en houdt van spontane mensen. Je houdt je niet aan de norm en definieert liever je eigen norm.

Lees ook:  Deze fout die alle paren maken, zorgt voortdurend voor ruzie

Model 2

Je bent nogal stil en houdt van klassiekers. Je vindt charme waar anderen die niet vinden en dat is bewonderenswaardig. Je houdt je liever gedeisd, maar aarzelt niet om af en toe op te vallen als herinnering aan je aanwezigheid.

Model 3

Je entree is altijd zelfverzekerd. Je bent sereen tegenover jezelf en anderen. Het kan moeilijk voor je zijn om het wat rustiger aan te doen en even op adem te komen, maar je naasten zullen ervoor zorgen dat je je adem niet verliest, zowel voor hen als voor jou.

Model 4

Je bent een prettig persoon, maar iedereen weet dat je stekelige kant op elk moment naar buiten kan komen. Je weet hoe je moet luisteren en kritiek moet accepteren zonder dat mensen op je tenen gaan staan. Je acties zijn misschien eenvoudig, maar ze worden met elegantie uitgevoerd.

Lees ook:  Delicate dumping: wat is deze nieuwe giftige trend voor het beëindigen van een relatie?

Model 5

Je bent niet bang om de schijnwerpers met anderen te delen, maar als het jouw beurt is om te schitteren, doe je dat met het grootste gemak. Je bent soms verlegen of makkelijk in de omgang, maar je weet het juiste moment om je stem te verheffen en de sfeer te bepalen.

Model 6

Je karakter is kalm, koel en beheerst. Je weet hoe je met de stroom mee moet gaan zonder jezelf onnodig te stressen. Kleine zorgen zijn de tijd niet waard die je eraan denkt te verspillen. En als je nog geen leren jack hebt, zou het deel moeten uitmaken van je garderobe.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Wist je dat de keuze van een bril veel zegt over je persoonlijkheid? Wat is de jouwe?