Wat zegt de mystieke Rune die jou het meest aantrekt over je persoonlijkheid? Doe de test!

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

In dit artikel nemen we je mee op een mystieke reis door oude symbolen, de Germaanse runen, die verborgen aspecten van je persoonlijkheid kunnen onthullen. Je runenselectie is niet willekeurig, maar gebaseerd op je persoonlijke geschiedenis, overtuigingen en waarden die als kompas fungeren voor je acties.

Een overzicht van runen

Runen waren ooit letters die gebruikt werden om te schrijven in de talen van Noord-Europa, van de tweede tot de elfde eeuw. Men geloofde dat runen de kracht hadden om de toekomst te voorspellen en geluk te brengen. Vandaag kun je met deze eenvoudige maar onthullende test een weinig bekend facet van je persoonlijkheid ontdekken.

Lees ook:  Delicate dumping: wat is deze nieuwe giftige trend voor het beëindigen van een relatie?

Maak je keuze

Concentreer je en kies op basis van je intuïtie een van de hieronder afgebeelde runen. We zullen onthullen wat de door jou gekozen rune over jou zegt.

Wat zegt de mystieke rune die jou het meest aantrekt over jouw persoonlijkheid?
Wat zegt de mystieke Rune die jou het meest aantrekt over jouw persoonlijkheid?

De openbaringen van de Rune die jou het meest aantrok

Eerste Rune – Het Paard (Ehwaz)
Deze rune symboliseert vooruitgang en prestatie en kan de indicator zijn van een op handen zijnde verandering in je leven. Of het nu op je werk is of in je gezondheid, denk aan het verbeteren van je gewoontes.

Tweede rune – Erfenis (Othila)
Als je deze rune hebt gekozen, benadrukt het het belang van familiebanden in je huidige leven. Hij symboliseert ook scheiding en nodigt je uit om het verleden dat belemmert en de toekomst die wenkt op een rijtje te zetten.

Lees ook:  Deze fout die alle paren maken, zorgt voortdurend voor ruzie

Derde rune – De wilde stier (Uruz)
Deze rune staat voor succes. Positieve krachten omringen je leven en misschien is het tijd om aan je imago te werken om je meer zelfvertrouwen te geven.

Vierde rune – Het geschenk (Gebo)
Deze rune heeft betrekking op zorgwekkende problemen met betrekking tot bepaalde familierelaties of bepaalde mensen. Zoek naar evenwicht en probeer de conflicten waarmee je te maken hebt op te lossen.

Vijfde Rune – De Stag (Algiz)
De vijfde rune belooft slechte energie van anderen af te weren. Leer op jezelf te vertrouwen om serener te leven.

Zesde rune – Het pad (Raido)
Avontuurlijke geest, maak je klaar! Deze rune kondigt een innerlijke of fysieke reis aan die je leven zeker zal verrijken.

Lees ook:  Deze fout die alle paren maken, zorgt voortdurend voor ruzie

Zevende rune – De berkenboom (Berkana)
Deze rune symboliseert vernieuwing en geboorte en luidt een belangrijke gebeurtenis in het gezinsleven in. De tijd is gekomen om je lang gedroomde plannen werkelijkheid te laten worden.

Achtste rune – Tyr (Teiwaz)
Geassocieerd met de god Tyr, viert deze rune de moed en innerlijke kracht die ons in staat stellen om onze doelen met moed te bereiken.

Negende rune – De Mens (Mannaz)
Voor degenen die voortdurend aandringen, biedt deze rune een uitnodiging om nederigheid en veerkracht te omarmen in het aangezicht van de uitdagingen van het leven.

Tiende rune – Wees gegroet (Hagalaz)
Ondanks zijn vernietigende uiterlijk roept deze rune het idee van wedergeboorte op: een einde kan een veelbelovend begin inluiden.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Wat zegt de mystieke Rune die jou het meest aantrekt over je persoonlijkheid? Doe de test!