Wat houdt jou tegen in het leven? Kies een deur en kom erachter met deze persoonlijkheidstest!

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

De deur vertegenwoordigt symbolisch de overgang van de ene wereld naar de andere, van het bekende naar het onbekende. Het kan ook een overgang naar nieuwe kennis betekenen.

In deze persoonlijkheidstest kies je gewoon een van deze deuren. Je zult ontdekken wat je tegenhoudt in je leven en wat je ervan weerhoudt om vooruit te komen zoals je zou willen.

Persoonlijkheidstest: de deur die je kiest zal onthullen wat je tegenhoudt in het leven
Persoonlijkheidstest

Welke deur heb jij gekozen? Ontdek hieronder de sleutels tot jouw vooruitgang in het leven.

De rode deur

La-porte-rouge
De rode deur

Elke keer als je iets nieuws wilt doen in je leven, blokkeert de angst om te falen je. Je bent bang dat je je doelen niet zult bereiken, je voelt je niet klaar voor verandering of je hebt niet de moed om je comfortzone te verlaten. Maar soms moet je in het leven deze angsten onder ogen zien als je wilt slagen.

Lees ook:  Deze fout die alle paren maken, zorgt voortdurend voor ruzie

De bruine deur

De bruinharige
De bruine deur

Je schaamt je voor de meningen van anderen. Je keuzes hangen vaak af van wat de mensen om je heen denken, zozeer zelfs dat je je grootste verlangens het liefst opgeeft om niet in conflict te komen met iemand in je omgeving. Probeer van tijd tot tijd je instinct te volgen, ongeacht wat anderen zeggen.

De groene deur

De groene deur
De groene deur

Je verlangt naar verandering, maar het is je dagelijkse routine die je tegenhoudt om de eerste stap te zetten. Je zou graag nieuwe wegen inslaan en nieuwe avonturen beleven, maar dat lukt niet omdat je vastzit in je gewoontes. Waarom niet beginnen met kleine veranderingen?

De blauwe deur

La-porte-bleue
De blauwe deur

Het is je extreme gevoeligheid die je ervan weerhoudt om actie te ondernemen die tot verandering zou leiden. Bovendien voel je je ongemakkelijk door de angst om geconfronteerd te worden met situaties en mensen die je pijn zouden kunnen doen. Zo erg zelfs dat je ze liever uit de weg gaat. Je moet de moed hebben om hier doorheen te gaan als je je leven wilt veranderen.

Lees ook:  Delicate dumping: wat is deze nieuwe giftige trend voor het beëindigen van een relatie?

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Wat houdt jou tegen in het leven? Kies een deur en kom erachter met deze persoonlijkheidstest!