Test je IQ door in minder dan 35 seconden de oplossing van dit raadsel met lucifers te vinden

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Heb jij het in je om een ​​IQ-test met lucifers te doorstaan? Als je klaar bent voor de uitdaging, dan hebben we het perfecte raadsel voor je! Vandaag testen we je vindingrijkheid door dit raadsel op te lossen: 12-5=-1. Jouw missie is om de oplossing te vinden in minder dan 35 seconden en met behulp van een spelletje lucifers.

IQ-testen zijn een zeer populaire en nauwkeurige manier om iemands intelligentiequotiënt te meten. Deze tests bevatten vaak meerkeuzevragen of raadsels die uw vermogen testen om logisch en snel te denken. Puzzels zijn ook erg populair op sociale media, omdat ze leuk en uitdagend kunnen zijn.

Braintease en veel plezier met het oplossen van ons raadsel 12-5=-1. Gebruik lucifers om het probleem te achterhalen en kijk of je in minder dan 35 seconden een oplossing kunt vinden!

Test je IQ met dit raadsel: Saldo 12-5=-1 door 2 lucifers te verplaatsen

IQ-test - 12-5=-1
IQ-test met lucifers

Heb je er altijd van gedroomd om te bewijzen hoe slim je bent? Kom onze uitdaging aan en kijk of jij het raadsel kunt oplossen 12-5=-1 in minder dan 35 seconden met behulp van een set lucifers.

Deze hersenkraker is gebaseerd op logische principes, maar is heel anders dan de klassieke IQ-testen die je tegen kunt komen.

Jouw missie is dan ook om een ​​originele en inventieve oplossing te vinden door slechts 2 lucifers te verplaatsen! Denk goed na en heb plezier met deze kleine uitdaging.

De IQ-testoplossing

We feliciteren alle deelnemers met het oplossen van deze wiskundige uitdaging. Je hebt veel doorzettingsvermogen getoond en daarom willen we je bedanken voor je deelname.

Lees ook:  De stofzuiger: de favoriete techniek van narcistische perverselingen in giftige relaties
IQ-test - 12-5=-1 - antwoord
IQ-test

De laatste tijd is het oplossen van puzzels en raadsels erg populair op sociale netwerken zoals Instagram of Twitter. De oplossing voor de uitdaging is -7. Door de formule toe te passen: -2-5=-7 slagen we er inderdaad in om het juiste antwoord te vinden.

Deze speelse en leuke activiteit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de deelname van jullie allemaal. We hopen dat je net zoveel plezier hebt beleefd aan het oplossen van deze uitdaging als aan het delen van het resultaat met je vrienden!

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Test je IQ door in minder dan 35 seconden de oplossing van dit raadsel met lucifers te vinden