Persoonlijkheidstest: de manier waarop je een vuist maakt, zegt veel over je karakter. Wat is van jou ?

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert
Test de personnalité : de quelle façon fermez-vous le poing

Een recente studie suggereert dat de manier waarop we onze vuist balden, fascinerende trekken over onze persoonlijkheid zou kunnen onthullen. Of je nu extravert, verlegen of genereus bent, je vuist is misschien wel de spiegel van je ziel. Er zijn drie manieren geïdentificeerd om een ​​vuist te maken, elk met verschillende kenmerken.

De kleinste actie is beter dan de grootste intentie. –John Burroughs

Persoonlijkheidstest: hoe sluit je je vuist
Persoonlijkheidstest: hoe sluit je je vuist

1. Duim in: het teken van artistieke en perfectionistische geesten

Als je vuist sluit met je duim erin, dan ben je dat waarschijnlijk een introvert en perfectionistisch persoon. Je kalmte en terughoudendheid kunnen verkeerd worden geïnterpreteerd, maar degenen die je goed kennen, weten dat je gewoon de voorkeur geeft aan je eigen ruimte, weg van de drukte van de wereld.

Lees ook:  Delicate dumping: wat is deze nieuwe giftige trend voor het beëindigen van een relatie?

kunst en cultuur zijn je toevluchtsoord, rijken die je koesteren en kalmeren. Je bent begiftigd met een diepe gevoeligheid, een kostbaar bezit dat je echter soms parten kan spelen, vooral op het gebied van liefde.

2. De duim op de knokkels: het kenmerk van sociale kameleons

Plaats je je duim op je knokkels als je een vuist maakt? Als dat zo is, bent u misschien wat een wordt genoemd sociale kameleon. Je natuurlijke charme, je sprankelende humor en je oprechtheid maken van je een persoon die zeer gewaardeerd wordt door de mensen om je heen.

Maar zelfs met uw schijnbare zelfvertrouwen kunt u een verborgen faalangst hebben die uw volledige ontwikkeling, vooral op professioneel gebied, in de weg kan staan. Deze angst kan ook opduiken in je romantische relaties, waarbij de angst om opnieuw gekwetst te worden door een partner een terugkerend gevoel is.

Lees ook:  Deze fout die alle paren maken, zorgt voortdurend voor ruzie

3. De duim aan de zijkant: de afdruk van gedurfde en energieke zielen

Als jij een van die mensen bent die hun duim opzij houdt als ze een vuist maken, ben je waarschijnlijk iemand die barst van enthousiasme en energie. Je constante zoektocht naar nieuwe ervaringen duidt op een avontuurlijke geest.

Aandacht, heb je soms de neiging om te genereus te zijn, zelfs tegenover mensen die je vriendelijkheid niet verdienen. U wordt erkend voor uw openhartigheid en uw moed. Hoewel je het misschien niet snel toegeeft, moet je je verzorgd en veilig voelen. Anders vind je het misschien moeilijk om je echt open te stellen in liefde.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Persoonlijkheidstest: de manier waarop je een vuist maakt, zegt veel over je karakter. Wat is van jou ?