Nieuwe Maan op 14 september 2023: 3 dierenriemtekens zullen profiteren van de ZEER positieve effecten!

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Astrologiefans zijn altijd benieuwd naar de voorspellingen voor hun sterrenbeeld. De Nieuwe Maan van 14 september 2023, die plaatsvindt in het teken Maagd, valt samen met Mercurius retrograde tot 15 september 2023. Deze hemelse gebeurtenis zou positieve effecten kunnen hebben voor drie astrologische tekens in het bijzonder.

De Nieuwe Maan in Maagd en haar algemene effecten

Om deze Nieuwe Maan beter te begrijpen, is het belangrijk om kort stil te staan bij de context waarin deze plaatsvindt. Omdat Maagd een aardeteken is, bevordert deze astrale gebeurtenis over het algemeen aspecten die te maken hebben met dagelijks management, werk en organisatie. Bovendien, omdat Mercurius retrograde is tijdens deze periode, moeten we meer aandacht besteden aan details en geduldig zijn.

Lees ook:  Dit teken van de Chinese dierenriem is het meest charismatische van allemaal: niemand kan hem weerstaan!

Drie tekens die zullen profiteren van de nieuwe maan

Laten we eens kijken welke drie tekens zullen profiteren van de positieve energieën van deze nieuwe maan.

Stier

Inboorlingen van de Stier zullen bijzonder bevoordeeld zijn tijdens deze Nieuwe Maan in Maagd. De aardse aspecten die beide tekens gemeen hebben, zullen de inboorlingen van de Stier in staat stellen om alledaagse uitdagingen gemakkelijker aan te pakken. Of het nu op persoonlijk of professioneel niveau is, deze mensen zullen in staat zijn om ordelijker en efficiënter te zijn in hun inspanningen.

  1. Beroepsmatig zullen Taureeërs grote kansen op het werk kunnen grijpen of zelfs een nieuwe baan vinden die beter bij hen past.
  2. Wat het persoonlijke leven betreft, lijkt deze periode bevorderlijk te zijn voor het organiseren van het huis: sorteren, opruimen en orde op zaken stellen wordt een aangename en bevredigende taak.
Nieuwe Maan op 14 september 2023: 3 astrologische tekens zullen profiteren van de positieve effecten
Nieuwe Maan op 14 september 2023: 3 dierenriemtekens zullen profiteren van de positieve effecten

Maagd

Voor degenen die in Maagd geboren zijn, zal deze Nieuwe Maan in hun eigen teken hen helpen om zich weer op zichzelf te richten en aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Hun geduld en aandacht voor details zal in deze periode worden verhoogd, waardoor ze de best mogelijke beslissingen kunnen nemen in het licht van de obstakels van het leven.

  • Dit is een ideaal moment om je doelen voor de korte en middellange termijn te herzien, om er zeker van te zijn dat ze realistisch zijn en in lijn met je huidige prioriteiten.
  • Je persoonlijke ontwikkeling voortzetten door nieuwe doelen te stellen is ook een van de positieve effecten die het teken Maagd in deze periode kan ervaren.
Lees ook:  De Volle Oogstmaan op 29 september 2023 zal rijkdom en voorspoed brengen voor 3 sterrenbeelden

Steenbok

Het laatste teken op onze lijst, Steenbok, zal ook zijn geluk in zijn voordeel zien keren met deze Nieuwe Maan in Maagd. De invloed van deze astrale gebeurtenis zal zich manifesteren in een toegenomen vermogen om aan jezelf te werken, zowel fysiek als mentaal.

  1. Steenbokken zouden zo nieuwe sportieve of artistieke projecten kunnen overwegen en aanzienlijke vooruitgang zien in hun praktijk. De energie van de Nieuwe Maan zal hen aanmoedigen om door te zetten en te verbeteren.
  2. Op mentaal niveau zullen de inboorlingen van dit teken ook profiteren van een grotere emotionele stabiliteit, waardoor ze stressvolle situaties beter kunnen beheersen en een stapje terug kunnen doen van de ups en downs van het dagelijks leven.

Deze Nieuwe Maan in Maagd zal daarom positieve effecten met zich meebrengen voor deze drie astrologische tekens en hen helpen om vooruitgang te boeken op verschillende gebieden van hun leven. Het is echter essentieel om in gedachten te houden dat iedereen meester is van zijn eigen lot en dat deze invloeden slechts een ondersteuning zijn, geen garantie voor succes.

Lees ook:  Hier zijn de 3 Chinese astrologische tekens die in oktober 2023 veel geld zouden kunnen opleveren

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Nieuwe Maan op 14 september 2023: 3 dierenriemtekens zullen profiteren van de ZEER positieve effecten!