IQ-test: weinig mensen slagen voor deze uitdaging met wedstrijden in minder dan 9 seconden

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert
test qi : 4x9=46

Vandaag brengen we je een hersenkraker die veel denkwerk en vindingrijkheid vereist om de oplossing te vinden. Ons raadsel van de dag bestaat uit een simpele wiskundige vergelijking: 4×9=46. Wat de oefening echter moeilijk maakt, is dat het niet voldoende is om de vergelijking op te lossen door mentale berekening: je moet lucifers gebruiken!

Van IQ-tests is bekend dat ze de intellectuele capaciteiten van de deelnemers testen met verschillende en gevarieerde puzzels. Deze oefeningen zijn bedoeld om IQ te meten door de tijd te bepalen die nodig is om elk probleem op te lossen. De meest begaafden vinden oplossingen in minder dan 9 seconden! In onze puzzel van de dag moeten we daarom 2 lucifers verplaatsen om de vergelijking correct te maken. Ben je er klaar voor?

IQ-test: verplaats 2 lucifers om de vergelijking 4×9=46 correct te maken

Vandaag nodigen we je uit om een ​​grote uitdaging aan te gaan! Ons raadsel voor vandaag is een eenvoudige wiskundige vergelijking: 4×9=46. Wat dit probleem echter moeilijk maakt, is dat het niet voldoende is om de vergelijking op te lossen door mentale berekening: je moet lucifers gebruiken om de vergelijking in evenwicht te brengen!

iq-test: 4x9=46
IQ-test: de vergelijking balanceren

Goed observeren en concentreren is belangrijk om de oplossing te vinden. Om voor deze test te slagen, moet u buiten de gebaande paden denken en de oplossing in minder dan 9 seconden vinden. We kunnen niet wachten om te zien of je er klaar voor bent! Dus kun jij 2 lucifers verplaatsen om de vergelijking goed te maken? Good luck !

Lees ook:  Delicate dumping: wat is deze nieuwe giftige trend voor het beëindigen van een relatie?

We nodigen je uit om een ​​uitdaging aan te gaan die je geest en creativiteit stimuleert! Ons raadsel voor vandaag is een eenvoudige wiskundige vergelijking: 4×9=46. Wat dit probleem echter moeilijk maakt, is dat het niet voldoende is om de vergelijking op te lossen door mentale berekening: je moet lucifers gebruiken om de vergelijking in evenwicht te brengen! Om deze uitdaging aan te gaan, is het dus noodzakelijk om te observeren en te concentreren.

De oplossing van de puzzel

Het vinden van de oplossing voor ons raadsel van de dag was geen gemakkelijke taak! Bedankt voor het accepteren van de uitdaging en voor het oplossen van deze wiskundige vergelijking: 4×9=46. De sleutel tot het vinden van de oplossing lag in het gebruik van lucifers, maar je moest ook je creativiteit en logica gebruiken.

Lees ook:  Deze fout die alle paren maken, zorgt voortdurend voor ruzie
iq-test - verplaats 2 lucifers om de vergelijking correct te maken
IQ-test oplossing

Om deze puzzel op te lossen, moesten we de combinatie van 6 naar 4 verplaatsen en een van de combinaties van 4 naar vorm 5 verplaatsen. Dus door de combinaties correct op te tellen, krijgen we 5×9=45. Juich! Jouw intelligentie loste dit raadsel op in minder dan 9 seconden!

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » IQ-test: weinig mensen slagen voor deze uitdaging met wedstrijden in minder dan 9 seconden