IQ-test: de besten slagen voor deze wiskundige uitdaging in minder dan 20 seconden. Jij ook ?

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert
Test QI : 41-2=4

IQ-testen zijn een van de eerste manieren om intelligentie en cognitieve prestaties te meten. Deze testen zijn vaak gebaseerd op puzzels en uitdagingen wat gunstig kan zijn voor het stimuleren van logisch denken en kritisch redeneren. De puzzels kunnen zeer gevarieerd zijn, variërend van wiskundige berekeningen tot het nauwkeurig observeren van een afbeelding. IQ-testen zijn daarom een ​​goede manier om je hersenen te trainen om creatieve oplossingen voor problemen te vinden.

Vandaag hebben we een speciale uitdaging voor jullie. Dit is een wiskundige vergelijking waarvan het resultaat onjuist is, maar dat juist moet worden gemaakt. Jouw missie is om twee lucifers verplaatsen zodat de vergelijking in evenwicht is. Je hebt 20 seconden om het te bereiken om tot de besten te behoren!

De uitdaging: verplaats 2 lucifers om de vergelijking goed te maken

IQ-test: 41-2=4
IQ-test

Deze oefening lijkt misschien eenvoudig, maar het vereist een goede observatie en totale concentratie. Je moet alle wedstrijden zorgvuldig observeren om te begrijpen hoe je ze moet verplaatsen om het gewenste resultaat te bereiken. De sleutel is om buiten de gebaande paden te denken om de meest effectieve oplossing te vinden.

We moeten ook onze wiskundige kennis en logische vaardigheden toepassen om de juiste oplossing te vinden. We moeten er dus rekening mee houden dat 41-2=4. We hebben 20 seconden om deze uitdaging op te lossen! Dus, lukt het je om de vergelijking in evenwicht te brengen?

Lees ook:  Delicate dumping: wat is deze nieuwe giftige trend voor het beëindigen van een relatie?

De oplossing van de wiskundige uitdaging met wedstrijden

Heb je de oplossing in minder dan 20 seconden? Dus gefeliciteerd! Maak je geen zorgen als je deze uitdaging nog niet hebt voltooid. De oplossing is 11-2=9 en we hebben een afbeelding geplaatst om uit te leggen hoe dit te bereiken.

IQ-test - 41-2=4 - doorloop
Oplossing

Deze challenge is erg populair op sociale netwerken zoals Twitter, Instagram en Facebook. Veel gebruikers hebben deze puzzel geprobeerd en hun oplossingen gedeeld met hun vrienden. Tijd dus om te kijken of je de juiste combinatie hebt gevonden!

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » IQ-test: de besten slagen voor deze wiskundige uitdaging in minder dan 20 seconden. Jij ook ?