Intellectuele uitdaging: de besten vinden de oplossing in minder dan 20 seconden. Hoe lang duurt het?

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert
Test QI : peu de personnes sont capables de trouver la solution en moins de 20 secondes !

Raadsels en puzzelspellen zijn erg populair op internet en in sociale netwerken. Intellectuele uitdagingen zijn een van de meest populaire vormen. Of het nu gaat om het controleren van uw redeneervermogen of gewoon om u te vermaken, deze tests kunnen bijzonder stimulerend zijn.

Kun jij de oplossing vinden in minder dan 20 seconden? We kijken samen of jij het in je hebt om deze uitdaging aan te gaan! De IQ-test is een handig hulpmiddel om iemands cognitieve en intellectuele capaciteiten te beoordelen. Er zijn verschillende soorten IQ-testen, maar de meest populaire is de Raven Matrix-test. Deze test meet abstract redeneren en het vermogen om complexe problemen op te lossen.

IQ-test: vind de rekenlogica om deze uitdaging in minder dan 20 seconden te doorstaan

DE IQ-test is een belangrijke beoordeling van intellectuele capaciteiten en vaardigheden. Het bestaat uit een reeks vragen en raadsels die gericht zijn op het testen van iemands redeneervermogen en logisch vermogen.

IQ-test - wat is het resultaat van de laatste toevoeging
IQ-test

Bij dit soort tests is het essentieel om elke regel op te lossen voordat je bij de laatste aankomt. Als gevolg, Het is een prioriteit voor ons om de berekeningslogica van elke regel te vinden en vervolgens de uiteindelijke waarde te berekenen.

Sommige tests kunnen zeer complex zijn en vereisen een zorgvuldige analyse van de verstrekte informatie. Anderen hebben een eenvoudiger antwoord, maar we moeten de juiste weg kunnen vinden om tot de oplossing te komen. Hoe dan ook, het hoofddoel blijft hetzelfde: de logica vinden die achter elke regel schuilgaat en er zo in slagen om tot het eindresultaat te komen.

Lees ook:  Delicate dumping: wat is deze nieuwe giftige trend voor het beëindigen van een relatie?

In ieder geval moet de achter elke regel verborgen logica ontdekt worden om tot het uiteindelijke resultaat te komen. In deze omstandigheden zijn concentratie en het vinden van de juiste strategie sleutelelementen om de uitdaging aan te gaan.

De oplossing voor de uitdaging

Proficiat aan iedereen die de uitdaging is aangegaan! Het antwoord is 30 en de logica van de berekening was (3+2)x3=15, (8+3)x8=88, (5+4)x5=45 en (3+7)x3=30.

IQ-test - wat is het resultaat van de laatste toevoeging - oplossing
Oplossing

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit probleem op te lossen. Aarzel niet om deze uitdaging met je entourage op sociale netwerken te delen om andere mensen aan te moedigen om te proberen de oplossing te vinden!

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Intellectuele uitdaging: de besten vinden de oplossing in minder dan 20 seconden. Hoe lang duurt het?