Horoscoop voor de week van 15 t/m 21 mei 2023: pas op voor de impact van de nieuwe Maan in Stier op jouw sterrenbeeld!

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Voor de week van 15-21 mei 2023 zijn we rondgeleid door de planetaire beweging van Mercurius die tot 16 mei retrograde is onder het sterrenbeeld Stier. 19 mei wordt een belangrijke datum omdat het zal markeren de komst van de Nieuwe Maan in het teken Stier. Het is tijd om ons voor te bereiden op de veranderingen die deze week voor ons in petto heeft.

De sterren hebben plannen voor ieder van ons en deze wekelijkse horoscoop is bedoeld om mensen wiens sterrenbeeld wordt beïnvloed door deze astronomische gebeurtenissen te helpen begrijpen hoe ze hun houding kunnen aanpassen aan de uitdagingen die komen gaan.

Als je je gezichtspunt verandert, verandert alles om je heen. – Paulo Coelho

Horoscoop voor de week van 15 tot 21 mei 2023
Horoscoop voor de week van 15 tot 21 mei 2023

De sterren onthullen ons wat de week van 15 tot 21 mei 2023 voor ons in petto heeft. Hier is een voorproefje van wat je deze week kunt verwachten.

Ram (21 maart – 19 april)

U gaat deze week een vruchtbare periode tegemoet, dus maak van de gelegenheid gebruik om uw projecten een nieuwe impuls te geven. Kwikde planeet van communicatie en zaken, is tot 16 mei in retrograde onder het sterrenbeeld Stier.

Deze periode kan u in staat stellen uw projecten vooruit te helpen en uw productiviteit te verbeteren. Aarzel niet om de tijd te nemen om na te denken voordat u belangrijke beslissingen neemt, want dingen kunnen heel snel gaan.

Deze week zal gemengd zijn als het om liefde gaat. Daar Nieuwe maan, die op 19 mei in het teken Stier zal plaatsvinden, betekent dat je misschien het verleden wilt laten rusten en opnieuw wilt beginnen met je partner of een duurzamere relatie wilt zoeken. Als je single bent, is dit misschien een goed moment om iemand te vinden om je liefde mee te delen.

Stier (21 april – 21 mei)

Het wordt een geweldige week voor Taurus! Met Kwik die zich voorbereidt om op 16 mei uit zijn retrograde periode te komen onder het sterrenbeeld Stier, zul je nieuwe energie en hernieuwde inspiratie hebben. Je zult vooruitgang gaan zien in projecten en ideeën waar je gepassioneerd over bent.

De nieuwe maan, 19 mei is je perfecte gelegenheid om duidelijke intenties te stellen en deze nieuwe positieve energie in je geest te verankeren. Denk na over wat u echt wilt bereiken en neem de tijd om te plannen hoe u daar wilt komen.

Vertrouw deze week op je intuïtie, want die is op dit moment erg sterk. Het kan ook een goed moment zijn om te investeren in spirituele activiteiten zoals meditatie of introspectie, waardoor je dieper kunt ontdekken wie je bent en wat je nodig hebt om succes te behalen.

Je vermogen om te communiceren zou deze week ook moeten toenemen, dus gebruik het om positieve relaties met anderen op te bouwen. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je deze mooie tijd ten volle benut door elke seconde te waarderen.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Deze week zal Gemini zich beïnvloed voelen door Kwikplaneet die tot 16 mei retrograde is onder het sterrenbeeld Stier.

Met deze specifieke astrale uitlijning zullen ze worden geleid om na te denken over hun situatie en de tijd nemen om hun doelen te inventariseren. Dit is echter niet het ideale moment om belangrijke beslissingen te nemen.

Tweelingen teken
Tweelingen teken

Op 19 mei heeft de Nieuwe maanaltijd onder het teken Stier, zal Tweelingen een nieuwe en frisse kans bieden om opnieuw te beginnen.

Ze krijgen dan de kans om alles wat ze tijdens deze introspectieve periode hebben geleerd in de praktijk te brengen en verder te gaan in een richting die bij hen past.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Deze week staat je carrière in het teken van succes. Je voelt je volledig gemotiveerd en in staat om elke uitdaging aan te gaan die op je pad komt.

En dat bedankt op de positie van Mercurius, dat tot 16 mei retrograde is onder het sterrenbeeld Stier. Dit bevordert uw creativiteit en uw vermogen om innovatieve oplossingen te vinden. Maak gebruik van deze hernieuwde energie om vooruit te komen en uw doelen te bereiken.

In de liefde zullen er deze week wat ups en downs zijn. Sta open voor nieuwe ontmoetingen, maar spring niet te snel in kansen die op je pad komen. Neem de tijd om de persoon te leren kennen voordat u zich verder verbindt, want a Nieuwe maan19 mei in het teken Stier, kan uw oordeel vertroebelen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Deze week de leeuwen veranderingen in hun professionele leven kunnen verwachten. Met Kwik in retrograde tot 16 mei onder het sterrenbeeld Stier en a Nieuwe maan op 19 mei in hetzelfde teken zullen deze inboorlingen kunnen profiteren van vele voordelen op het werk.

Als je echter op zoek bent naar liefde, is het tijd om geduld te hebben. U kunt onverwachte obstakels tegenkomen en uw huidige relatie kan moeilijkheden ondervinden. Neem de tijd om rustig en alleen na te denken voordat u een beslissing neemt.

Deze periode zit vol kansen voor Lions die de wil hebben om professioneel verder te gaan. Of het nu een baan is of een persoonlijk project, alles is deze week mogelijk dankzij de goede energie die om je heen heerst. Vermijd wijselijk mogelijke conflicten met uw collega’s of bazen, aangezien deze uw vooruitzichten kunnen aantasten.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Deze week, Kwikdat tot 16 mei retrograde is onder het sterrenbeeld Stier, zal uw vermogen om te communiceren beïnvloeden.

Het is het beste om kalm te blijven en voorzichtig te zijn voordat u belangrijke beslissingen neemt om kostbare fouten te voorkomen. Er komt ook een nieuwe Maan 19 mei in het teken Stier, wat een goed moment is om iets nieuws te doen of een gewoonte te veranderen die niet voor jou werkt.

Maar wees voorzichtig, want deze veranderingen kunnen moeilijker zijn dan verwacht. Bovendien wordt je gevoeligheid verhoogd en kan het moeilijk zijn om de mening van anderen te negeren. Wees dus voorzichtig met kritiek, want deze kunnen u meer dan normaal raken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Deze week zal zeer positief zijn voor mensen met het Weegschaalteken, omdat Kwikdat tot 16 mei retrograde is onder het sterrenbeeld Stier, zal je bescherming bieden en je extra kansen bieden.

Je optimisme en creativiteit zijn deze week op hun hoogtepunt, dankzij de Nieuwe maan, die zich op 19 mei zal vormen in het teken Stier. Met deze nieuwe kosmische energie in de lucht zullen uw persoonlijke projecten worden aangemoedigd en uw vastberadenheid worden versterkt.

weegschaal horoscoop
Weegschaal teken

Relaties zullen deze week steeds belangrijker en constructiever worden. Je krijgt de kans om duidelijk te communiceren en verstandige beslissingen te nemen over je toekomst. Bovendien zullen uw financiën veel baat hebben bij de inspanningen die u deze week levert.

Profiteer ten volle positieve mogelijkheden staan ​​deze week voor je open! Het kan een zeer lonende tijd zijn voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

Deze week Mercurius uit zijn degradatie komen onder het sterrenbeeld Stier geeft u een boost van energie voor uw bedrijf.

Je intuïtie en inzicht kunnen goed van pas komen op het werk, dus doe er je voordeel mee! Daar Nieuwe maanop 19 mei in het teken Stier, biedt interessante kansen in professionele aangelegenheden, en u zou hierdoor moeten kunnen profiteren van nieuwe perspectieven.

In de liefde zullen de dingen ingewikkelder zijn. Je zult moeten proberen de juiste balans te vinden tussen vriendschap en liefde. Laat je leiden door je hart terwijl je het hoofd koel houdt om de juiste beslissingen te nemen.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Deze week de kwik is tot 16 mei in retrograde onder het sterrenbeeld Stier. Hoewel het misschien verontrustend klinkt, onthoud dat beweging een natuurlijk onderdeel is van de Mercurius-cyclus en zelfs u kan helpen!

Deze periode biedt je de gelegenheid om na te denken over bepaalde aspecten van je leven en om creatieve oplossingen te vinden voor problemen die voorheen moeilijk op te lossen waren.

Bovendien, een nieuwe maan effect, 19 mei, zal plaatsvinden in het teken Stier. Dit is een geweldige kans om positieve intenties te stellen, zodat je de verheven doelen kunt bereiken waar je al zo lang naar toe werkt.

Daarom zal deze week vol mogelijkheden zitten voor Boogschutters! Uw inzicht en optimisme zullen in deze tijd bijzonder nuttig zijn!

Steenbok (22 december – 20 januari)

Deze week, Kwik gaat weer de goede kant op na retrograde te zijn gegaan onder het sterrenbeeld Stier.

Daar nieuwe maan, die op 19 mei arriveert in Taurus, kan je helpen dingen recht te zetten en te bepalen wat je wilt voor je toekomst. Dit kan bijzonder gunstig zijn voor uw carrière.

Steenbok Horoscoop
Steenbok teken

Je liefdesleven zal deze week meer gemengd zijn. Emoties en spanningen zullen snel de kop opsteken als u niet oppast.

Probeer een open en positieve houding te behouden, maar wees bereid stappen te ondernemen om je gevoelens te beschermen.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Deze week presenteert zichzelf als een zeer uitbundige periode voor Watermannen met betrekking tot het professionele leven. Je bent geneigd risico’s te nemen en te innoveren, wat tot groot succes kan leiden. Kwikretrograde tot 16 mei onder het sterrenbeeld Stier, stelt u in staat bedachtzamer en vastberadener te zijn in uw beslissingen.

In de liefde is het een meer gemengde periode. DE Nieuwe manen, 19 mei, in het teken Stier, nodigt Watermannen uit om kritisch naar hun liefdesleven te kijken voordat ze belangrijke beslissingen nemen. Maar laten we ook niet tot het uiterste gaan: behoud je gebruikelijke gevoel voor humor en optimisme!

Vissen (20 februari – 20 maart)

Deze week, Kwik retrograde onder het sterrenbeeld Stier tot 16 mei. Dit kan onverwachte veranderingen of een aanpassingsperiode voor uw plannen met zich meebrengen. Dan, op 19 mei, a Nieuwe maan zal plaatsvinden in het teken Stier, wat bevorderlijk zal zijn voor introspectie en het nemen van belangrijke beslissingen.

Deze maancyclus zal ook van invloed zijn op je vermogen om de verbanden tussen verleden en heden te herkennen. Dit moment stelt je in staat om verbinding te maken met de dingen die je eerder hebt gezien en geleerd om nu betere beslissingen te nemen.

Neem de tijd, analyseer elke situatie zorgvuldig voordat u deze week een belangrijke beslissing neemt. U zult voor moeilijke keuzes komen te staan ​​en het is belangrijk dat u deze verstandig oplost.

Lees ook:  21 september 2023 is de gelukkigste dag voor deze 2 Chinese astrologische tekens
Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Horoscoop voor de week van 15 t/m 21 mei 2023: pas op voor de impact van de nieuwe Maan in Stier op jouw sterrenbeeld!