Het record voor deze numerieke uitdaging is 13,27 seconden. Kun jij het verslaan?

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Hersenkrakers en breinbrekers zijn helemaal in op het internet en worden massaal gedeeld op sociale netwerken. Vind het ontbrekende getal in een cirkel is een van de populairste van deze puzzelspellen. Als je je intelligentie en logica op de proef wilt stellen, dan is dit de uitdaging voor jou! Ben je er klaar voor? Laten we beginnen!

IQ tests en intellectuele uitdagingen meten iemands intelligentie en probleemoplossend vermogen. Ze stellen logica, redeneren en creativiteit op de proef.

IQ test: zoek het ontbrekende getal in de eerste cirkel

De testen IQ zijn een klassieke vorm van het beoordelen van cognitieve vaardigheden. Een veelgebruikte manier om ze te testen is door middel van raadsels en wiskundige problemen, zoals het vinden van het ontbrekende getal.

Lees ook:  Delicate dumping: wat is deze nieuwe giftige trend voor het beëindigen van een relatie?
qi-test - wat is de waarde van het ontbrekende getal?
IQ test : wat is de waarde van het ontbrekende getal

In dit soort oefeningen zijn er meestal drie cirkels verdeeld in drie delen en ons doel is om de berekeningslogica te vinden die nodig is om dit ontbrekende getal te ontdekken.

IQ-tests kunnen moeilijk zijn, maar ze zijn een geweldige manier om onze geestelijke vermogens te stimuleren en ons aan te moedigen dieper na te denken over de problemen die voor ons liggen.

Puzzels kunnen vermakelijk en interessant zijn; ze vereisen extra inspanning en concentratie zodat we deze oefeningen effectief kunnen oplossen.

De oplossing van het beroemde cirkelraadsel is eindelijk onthuld!

Goed gedaan aan iedereen die de uitdaging aannam en tijd spendeerde om de oplossing te vinden.

De oplossing is 26! We moesten de volgende logica vinden: Cirkel 2 = Cirkel 1 + Cirkel 3wat ons voor elk frame :

Lees ook:  Deze fout die alle paren maken, zorgt voortdurend voor ruzie

en dus voor het ontbrekende getal :

Aarzel niet om deze uitdaging te delen met je vrienden en familie op sociale netwerken, zodat andere mensen ook kunnen genieten van de voordelen van een stimulerende en interessante oefening.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Het record voor deze numerieke uitdaging is 13,27 seconden. Kun jij het verslaan?