Een emotioneel spannende week voor 3 sterrenbeelden: het slechte humeur zal permanent zijn!

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Heb je moeite om te begrijpen waarom je je zo nerveus of boos voelt? Je bent niet alleen ! Deze weekDE astrologische uitlijningen zal een grote invloed hebben op onze stemming. Inderdaad, delente equinoxdaar nieuwe maan en de planeet Pluto die van teken verandert, toegevoegd aan de spanningen tussen Mars en de zon, riskeert ons geduld op de proef te stellen.

Al sinds de oudheid merken we dat de planeten een zekere invloed hebben op ons gedrag. Astrologie is daarom een ​​heel oude wetenschap die deze relaties bestudeert tussen de beweging van de sterren aan de hemel en wat er op aarde gebeurt. Het wordt erkend als een hulpmiddel om de menselijke psychologie en haar verschillende aspecten te onderzoeken.

Bijgevolg zullen we deze week moeten oppassen voor de slechte buien die op bepaalde tekens van de dierenriem zullen vallen. Dus wie zal het meest getroffen worden? Laten we op de hoogte blijven om erachter te komen wat de belangrijkste tekenen hiervan in de greep zullen zijn astrale uitputting. Maar blijf in ieder geval rustig!

“Laat je niet meeslepen door je woede en angsten, de kosmos kan ons leven beïnvloeden.”

Astrologie - een slechte week voor 3 sterrenbeelden
Een slechte week voor 3 sterrenbeelden

Laten we samen de effecten van astrologie op onze stemmingen onderzoeken en ontdekken hoe we ons kunnen aanpassen aan deze nogal speciale week. Interessante aanwijzingen zullen zich openbaren om de impact van planetaire uitlijningen op onze manier van zijn beter te begrijpen. Kom kijken of het jouw sterrenbeeld betreft en wat de tips zijn om deze complexe periode glansrijk door te komen!

Ram (21 maart – 20 april)

DE Rammen kan deze week in een heel slecht humeur zijn! Verwacht onverwachte stemmingswisselingen.

Met dit planetaire aspect zal tegenspraak je kwaad maken, dus vermijd controversiële debatten. Blijf kalm en ontspan, het weekend wordt milder!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

DE Kanker worden deze week op de proef gesteld. Mars, de planeet van actie, staat in grote spanning in je astrologische twaalfde huis, wat een directe invloed kan hebben op je emoties. Je bent erg gevoelig en kritiek of kritiek kan je meer raken dan andere tekens.

Er kunnen verhitte gesprekken ontstaan ​​en er wordt van u verwacht dat u het hoofd koel houdt. Vergeet niet om tijd voor jezelf te nemen om je energie en optimisme terug te krijgen.

In Boogschutter (23 november – 21 december)

DE Boogschutters zijn deze week het belangrijkste doelwit van astrologische spanning. Met Jupiter, de hemelse heerser van het teken, in combinatie met Cheiron in het teken Ram, krijgen ze te maken met problemen uit het verleden en zijn ze mogelijk kwetsbaarder voor prikkelbaarheid en stemmingswisselingen. Gelukkig kunt u rekenen op uw gevoel voor humor om u in deze tijd uit netelige situaties te redden.

Zorg goed voor jezelf en behoud je goede humeur! Boogschutters hebben het vermogen om snel te herstellen van moeilijkheden, dus laat astrologische spanningen je niet in de steek laten. Je bent sterker dan de planeten zich kunnen voorstellen!

We danken al onze lezers oprecht voor hun steun en interesse. Als je dit artikel leuk vond, nodigen we je uit om het met je vrienden op sociale netwerken te delen, zodat zij er ook van kunnen profiteren.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Een emotioneel spannende week voor 3 sterrenbeelden: het slechte humeur zal permanent zijn!