Dit raadsel is voorbehouden aan de meest intelligente mensen. 92,38% van de mensen faalt!

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Vandaag gaan we je testen IQ met een heel eenvoudige puzzel: verwijder 3 lucifers zodat de vergelijking 9+6=18 klopt. Wie van jullie kan het oplossen? IQ-tests zijn een uitstekende manier om ons vermogen om te gaan met puzzels en mentale uitdagingen te beoordelen.

Deze uitdagingen zijn erg populair op sociale netwerken en gaan vaak over logische of wiskundige problemen. Deze leuke spelletjes kunnen gebruikt worden om je hersenen te stimuleren en creatieve oplossingen te vinden.

De moeilijkheidsgraad van onze uitdaging van vandaag is relatief eenvoudig te begrijpen; verwijder 3 lucifers om de vergelijking 9+6=18 kloppend te maken. Maar zo eenvoudig is het niet! Kun jij de oplossing voor dit probleem vinden?

Los deze vergelijking op door 3 lucifers te verwijderen: 9+6=18

IQ test - 9+6=18
IQ Test

Ga de uitdaging aan en test je IQ met ons! We willen graag dat je een heel eenvoudig raadsel oplost: verwijder 3 lucifers zodat de vergelijking 9+6=18 wordt rechts.

Maar wees voorzichtig, je kunt alleen wedstrijden verplaatsen! Je doel is om de oplossing te vinden in slechts 20 seconden. Wie van jullie kan de uitdaging aan?

De oplossing voor de IQ-test

We zijn erg blij dat zoveel leden de uitdaging zijn aangegaan. We willen iedereen bedanken die heeft meegedaan en hun oplossing heeft gedeeld op sociale netwerken zoals Twitter, Instagram en Facebook. De oplossing is: 5+5=10.

IQ test - 9+6=18 - oplossing
Oplossing

De oplossing staat in de afbeelding hieronder. We nodigen je uit om door te gaan met het delen van dit soort spellen om je verbeelding en die van anderen te stimuleren.

Lees ook:  Delicate dumping: wat is deze nieuwe giftige trend voor het beëindigen van een relatie?

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Psychologie » Dit raadsel is voorbehouden aan de meest intelligente mensen. 92,38% van de mensen faalt!