Deze 4 dierenriemtekens kunnen deze week verliefd worden en hun huidige relatie beëindigen!

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Liefde is een complex en onvoorspelbaar gevoel. Verliefd worden De ene dag verliefd zijn en de volgende dag niet meer hetzelfde voelen is voor sommigen een realiteit. Deze week, van 4 tot 10 september 2023, zullen vier tekens van de dierenriem dit ervaren.

De astrale invloeden van deze week

Deze week staat in het teken van een belangrijke transit: de retrograde van Jupiter. Hoewel Jupiter over het algemeen wordt beschouwd als een gunstige overgang, zal hij deze week een moeilijke vorm van liefde brengen. Om het geluk terug te vinden, zullen sommige mensen moeilijke beslissingen moeten nemen, waaronder het beëindigen van hun huidige relaties.

Lees ook:  21 september 2023 is de gelukkigste dag voor deze 2 Chinese astrologische tekens
Deze 4 dierenriemtekens kunnen deze week verliefd worden en hun huidige relatie beëindigen!
Deze 4 dierenriemtekens kunnen deze week verliefd worden en hun huidige relatie beëindigen!

Tekens beïnvloed

  • Stier (20 april – 20 mei) Onder invloed van de energie van Lilith zal de Stier de behoefte voelen om in opstand te komen tegen de huidige situatie. De vermoeidheid slaat toe en het verlangen naar verandering wordt dwingend.
  • Leeuw (23 juli – 22 augustus) Een plotselinge realisatie brengt Leeuw van streek. Eenmaal verloren vertrouwen is moeilijk terug te winnen. Deze week zal Leeuw duidelijk het einde van zijn relatie zien.
  • Weegschaal (23 september – 22 oktober) Aan het eind van hun Latijn voelen de Weegschalen de behoefte om een einde te maken aan een relatie die hen niets meer brengt. De communicatie lijkt te zijn afgebroken en het verlangen naar iets beters neemt de overhand.
  • Boogschutter (22 november – 21 december) De Boogschutter heeft genoeg van een eenzijdige relatie en besluit het heft in eigen handen te nemen. Deze week maakt hij een einde aan een relatie die niet meer bij hem past.
Lees ook:  87,23% van de mensen met dit Chinese astrologische teken wordt rijk!

Een pad naar vernieuwing

Elk einde is een nieuw begin. Hoewel de weg moeilijk kan zijn, leidt deze vaak naar een betere versie van jezelf. Tekens die deze week getroffen worden, zullen de kracht vinden om opnieuw op te bouwen en een betere toekomst tegemoet te gaan.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Deze 4 dierenriemtekens kunnen deze week verliefd worden en hun huidige relatie beëindigen!