Deze 3 sterrenbeelden zullen volgens de horoscoop op 4 april 2023 het gelukkigst verliefd zijn

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Als je op zoek bent naar een aanwijzing over je geluk in de liefde, kan de horoscoop een waardevolle bondgenoot zijn. Op 4 april 2023, de uitlijning van de planetenvooral met de Maan in driehoek met Venus, kan indicaties geven over de meest favoriete astrologische tekens.

Als het op liefde aankomt, wie houdt er dan niet van een extra dosis geluk? In dit artikel stel ik voor dat je de drie astrologische tekens ontdekt die er waarschijnlijk zullen zijn de gelukkigste 4 april 2023.

Ben je benieuwd welke astrologische tekens op 4 april 2023 het meeste geluk in de liefde zullen hebben? Van een veelbelovende uitlijning van de planeten tot de driehoek van de Maan en Venus, alles is mogelijk! Mis deze kans niet om meer te weten te komen over uw teken en degenen die uw verjaardag delen.

“Liefde is het enige dat groeit als het wordt gedeeld”.

Astrologie - de 3 gelukkigste sterrenbeelden in de liefde op 4 april 2023
Astrologie: de 3 gelukkigste sterrenbeelden in de liefde op 4 april 2023

Volg ons om te ontdekken hoe de horoscoop je kan helpen om prachtige momenten te beleven.

Stier (21 april – 20 mei)

DE stieren hebben deze week geluk in de liefde dankzij de overgang van de Maan driehoek Venus, wat hen helpt de innerlijke schoonheid te waarderen van de mensen van wie ze houden.

Dit aspect zal hen in staat stellen zich evenwichtiger te voelen en hun band met hun vrienden te verdiepen. Ook geeft deze transit Stier een beter begrip van anderen en biedt het hen een groter vermogen om hun gevoelens te communiceren.

Dit zal een zeer gunstige tijd zijn voor Taurus-relaties, omdat ze empathie en mededogen kunnen tonen voor de mensen om wie ze geven. De transit van de Maan driehoek Venus is een uitstekend voorteken om ten volle te profiteren van intieme en romantische relaties.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften staan ​​bekend om hun intuïtie en empathie. Doorgang van de Maan driehoek Venus versterken deze eigenschappen, waardoor ze meer vertrouwen krijgen in het delen van intieme geheimen met dierbaren. Ze komen ook opdagen liefdevoller en medelevender aan hun geliefde. Deze periode is daarom perfect voor een Kreeft om hechte intieme relaties aan te gaan.

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

DE Schorpioenen lopen op 4 april 2023 over van liefde en genegenheid, dankzij de transitmaan driehoek Venus. Dit geeft Schorpioenen de mogelijkheid om hun emotionele behoeften en die van hun partner te vervullen. Ze zullen hun oude zelf vinden, gevoeliger en meer bewust van de liefdesbehoeften van de ander.

Maan driehoek Venus zal Schorpioenen in staat stellen om meer aandacht te hebben voor anderen en hun behoefte aan fysieke genegenheid en intimiteit te vergroten. Dit zijn de kenmerken die Schorpioen tot een briljant verliefd sterrenbeeld maken.

We willen onze lezers heel erg bedanken dat ze de tijd hebben genomen om dit artikel te lezen. We hopen dat u de informatie nuttig vond en nodigen u uit om het artikel met uw vrienden op sociale netwerken te delen. Uw steun is erg belangrijk voor ons!

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Deze 3 sterrenbeelden zullen volgens de horoscoop op 4 april 2023 het gelukkigst verliefd zijn