Deze 3 dierenriemtekens moeten op 10 september extra waakzaam zijn: ligt er verraad in het verschiet?

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Bezoek 10 september 2023 kan met een gloeiend heet ijzer gebrandmerkt worden in de harten van bepaalde bewoners van de dierenriem. Onaangename verrassingen kunnen de harmonie van jullie relatie bedreigen. Tweelingende Boogschutters en Vis. Zoom in op deze drie dierenriemtekens, die op hun hoede moeten zijn om mogelijk verraad te voorkomen.

Tweelingen wordt geconfronteerd met een mysterieuze inbraak

De Tweelingmeestal impulsief en expressief, zullen op deze dag in september een paar kwellingen ervaren. Geplaagd door zelftwijfel zullen ze de neiging hebben zich in zichzelf terug te trekken en te twijfelen aan de loyaliteit van hun naasten.

Helaas zal deze gemoedstoestand de deur openen voor een kwaadwillend persoon die hen probeert te misleiden of manipuleren. Tweelingen zullen extra waakzaam moeten zijn tegenover deze verraderlijke dreiging en hun emotionele integriteit moeten bewaren.

Lees ook:  Deze 3 Chinese astrologische tekens zullen in oktober 2023 het gelukkigst zijn in de liefde

Hoe kun je jezelf beschermen?

 • Wees je bewust van de bedoelingen van anderen
 • Vertrouw op je intuïtie
 • Onthoud dat je niet alleen bent: je echte vrienden zijn er om je te steunen.
 • Geef niet toe aan woede en impulsiviteit: neem de tijd om situaties met een helder hoofd te beoordelen
Deze 3 tekens van de dierenriem moeten extra waakzaam zijn op 10 september - een verraad in zicht?
Deze 3 tekens van de dierenriem moeten extra waakzaam zijn op 10 september – een verraad in zicht?

Boogschutter voor een moeilijke scheiding

De BoogschuttersBoogschutters, die worden beschouwd als optimistisch en gezellig, zullen te maken krijgen met talrijke complicaties in hun relaties of vriendschappen. Verraad zal zich manifesteren in de vorm van een abrupte en ongecompliceerde breuk, wat een diepe omwenteling veroorzaakt in het leven van deze inboorlingen.

Het verlies van lagers zal groot zijn voor Boogschutters, die deze beproeving met moed en waardigheid zullen moeten overwinnen. Het is echter essentieel om niet blind te blijven voor de waarschuwingssignalen van deze desillusie en om te leren hun leven dienovereenkomstig opnieuw op te bouwen.

Hoe ga jij met deze situatie om?

 1. Accepteer dat aan sommige relaties een einde komt: dat hoort bij de natuurlijke cyclus van het leven.
 2. Omring jezelf met betrouwbare, positieve en zorgzame mensen
 3. Reflecteer op je persoonlijke aspiraties en leer je te heroriënteren op wat echt belangrijk voor je is
 4. Aarzel niet om je angsten en vragen aan goede vrienden voor te leggen om een andere kijk op je situatie te krijgen.
Lees ook:  Het laatste weekend van september 2023 zal geluk en geluk brengen voor 4 Chinese astrologische tekens

Vissen geconfronteerd met bedrog door een collega

De VisVissen, die bekend staan om hun gevoeligheid en creativiteit, zullen de prijs betalen voor verraad door hun omgeving op het werk. Een collega of compagnon in wie ze veel vertrouwen hebben gesteld, zal zijn of haar ware aard laten zien en op slinkse wijze gewetenloze bedoelingen verbergen.

Deze openbaring zal wantrouwen veroorzaken bij deze inboorlingen, die vervolgens hun dromen en ambities plotseling zullen zien instorten. Vissen zullen zich daarom moeten wapenen met scherpzinnigheid om de valstrikken die op hun pad worden gelegd te verijdelen en de energie te vinden die ze nodig hebben om terug te komen van deze beproeving.

Wat zijn de sleutels om dit verraad te boven te komen?

 • Wees kritisch in je professionele relaties: het is belangrijk om voorzichtig te blijven tegenover opportunisten
 • Houd altijd je doelen voor ogen en laat je niet ontmoedigen door de obstakels die je tegenkomt
 • Zie het als een leerervaring: het versterkt je instincten en leert je hoe je in de toekomst met soortgelijke situaties om moet gaan.
 • Blijf positief en open: het zal niet lang duren voordat er zich weer kansen voordoen.
Lees ook:  5 sterrenbeelden zullen profiteren van 28 september 2023 om hun leven op te schonen

Tweelingen, Boogschutters en Vissen zullen waakzaam en helder moeten zijn met het oog op de grillen van 10 september 2023. Ze moeten uitkijken voor tekenen van verraad en zichzelf beschermen tegen mensen met kwade bedoelingen om hun welzijn te behouden. Maar met een beetje inzicht achteraf en een beetje doorzettingsvermogen, zullen deze drie tekens van de dierenriem zeker in staat zijn om de juiste lessen te trekken uit deze beproevingen om vooruit te blijven gaan.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Deze 3 dierenriemtekens moeten op 10 september extra waakzaam zijn: ligt er verraad in het verschiet?