Deze 2 sterrenbeelden zouden een liefde uit het verleden kunnen vinden in de zomer van 2023

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert
2 signes du zodiaque pourraient retrouver un amour passé au cours de l

De zomer staat vaak synoniem voor vakantie, ontspanning en romantische ontmoetingen. Maar voor sommige sterrenbeelden zou het zomerseizoen van 2023 ook gekenmerkt kunnen worden door de terugkeer van een verloren liefde.

In dit artikel lichten we toe twee sterrenbeelden die een grote kans hebben om opnieuw contact te maken met een oude vlam de komende maanden. Dus, ben je klaar om erachter te komen of jij een van deze gelukkigen bent?

2 sterrenbeelden kunnen zich in de zomer van 2023 herenigen met een liefde uit het verleden
2 sterrenbeelden kunnen zich in de zomer van 2023 herenigen met een liefde uit het verleden

Waarom is de kans groter dat sommige tekens zich in de zomer herenigen met een liefde uit het verleden?

De beweging van de planeten, evenals hun interactie met de verschillende tekens van de dierenriem, kan ons liefdesleven op verschillende manieren beïnvloeden. Afhankelijk van hun positie en hun aspecten kunnen ze nieuwe ontmoetingen stimuleren, bestaande relaties intensiveren of zelfs gedoofde vlammen weer aanwakkeren.

Lees ook:  87,23% van de mensen met dit Chinese astrologische teken wordt rijk!

Tijdens de zomer van 2023 zullen twee sterrenbeelden in het bijzonder worden beïnvloed door deze nieuwste trend, dankzij specifieke planetaire configuraties.

Retrograde Mercurius en Venus in Kreeft: een cocktail die bevorderlijk is voor reünies

De zomerperiode van 2023 zal in het teken staan ​​van twee grote astrologische fenomenen: enerzijds Mercurius retrograde in het teken Kreeft, en anderzijds Venus die ook in dit teken doorloopt. Deze combinatie zou kunnen bevoordelen romantische reünies voor degenen die zijn geboren onder de tekens Kreeft en Steenbok.

Deze twee astrologische tekens zullen inderdaad profiteren van een astrale context die bijzonder bevorderlijk is voor verzoening en de hernieuwing van oude romantische relaties.

Kanker: een gevoelig en nostalgisch teken

De inwoner van Kreeft wordt geregeerd door de maan, de ster van emotie en gevoeligheid. Hij heeft de neiging om bijzonder aandachtig te zijn voor de gevoelens van de mensen om hem heen en om hun emoties diep te voelen. De zomerperiode zal voor hem dan ook een ideale gelegenheid zijn om zijn herinneringen te herbeleven en opnieuw in contact te komen met mensen die in het verleden belangrijk voor hem waren.

Lees ook:  Dit sterrenbeeld zal in september 2023 liefde vinden onder zijn vrienden: wie is de gelukkige?

Mercurius retrograde in Kreeft: een uitnodiging om het verleden opnieuw te bekijken

In de zomer van 2023 gaat Mercurius retrograde in het teken Kreeft, wat het effect zal hebben van stimuleren geheugen en nostalgie onder de inboorlingen van dit teken. Ze zullen eerder geneigd zijn terug te denken aan situaties uit het verleden en mensen van wie ze hielden. Dit kan ertoe leiden dat ze opnieuw contact maken met een oude liefde en proberen de vlam die hen ooit verenigde opnieuw aan te wakkeren.

Venus in Kreeft: een gunstig klimaat voor verzoening

Daarnaast zal Venus, de planeet van liefde en plezier, deze zomerperiode ook in het teken Kreeft staan. De inboorlingen van dit teken zullen dus kunnen profiteren van een energie die gunstig is voor romantische verbindingen, met een verhoogde gevoeligheid voor de schoonheid en zoetheid van gedeelde momenten. Deze astrale context zal daarom ideaal zijn om opnieuw verbinding te maken met een liefde uit het verleden en om de geneugten van een vervullende relatie te herontdekken.

Steenbok: een teken op zoek naar stabiliteit

De inwoner van Steenbok wordt geregeerd door Saturnus, de planeet van discipline, orde en doorzettingsvermogen. Hij verlangt over het algemeen naar stabiliteit en probeert vaak sterke en duurzame relaties op te bouwen. Dit is de reden waarom hij ontvankelijker kan zijn voor de terugkeer van een oude liefde, die hem een ​​gevoel van veiligheid en continuïteit kan geven.

Lees ook:  21 september 2023 is de gelukkigste dag voor deze 2 Chinese astrologische tekens

Een oppositie tussen Venus en Saturnus die bevorderlijk is voor herenigingen

Tijdens de zomer van 2023 zal de transit van Venus in Kreeft een oppositie creëren met Saturnus, die dan in het teken Steenbok staat. Deze astrologische configuratie zou de inboorlingen van Steenbok kunnen aanmoedigen hun prioriteiten opnieuw evalueren en meer belang hechten aan hun relaties uit het verleden. Ze zullen daarom vooral geneigd zijn om een ​​verloren liefde te heroverwegen en serieus te overwegen om dit verhaal een nieuwe kans te geven.

De inboorlingen van Kreeft en Steenbok zullen kunnen profiteren van een astrale context die bijzonder gunstig is voor het opnieuw verbinden met een liefde uit het verleden in de zomer van 2023. Dus, als je geboren bent onder een van deze tekens, open je ogen en het hart : een oude vlam zou wel eens in je leven kunnen opduiken!

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Deze 2 sterrenbeelden zouden een liefde uit het verleden kunnen vinden in de zomer van 2023