De 4 gelukkigste Chinese dierenriemtekens in de liefde in september 2023

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

De mysterieuze wereld van de Chinese astrologie heeft vaak verrassingen in petto, en September 2023 is geen uitzondering. Als je wilt weten welke dierenriemtekens het goed zullen doen in hun liefdesleven, dan is dit artikel echt iets voor jou. Zonder verder oponthoud, ontdek deze 4 tekens die deze maand bijzonder veel geluk in de liefde zullen hebben.

1. De tijger: een onweerstaanbare verleidelijke uitstraling

De eerste op de lijst van tekens die in september 2023 door de sterren worden verwend, zijn de inboorlingen van de Tijger zal niet onopgemerkt blijven. Deze maand zal hun natuurlijke charme een ravage aanrichten en ieders aandacht trekken. Singles zullen optimaal kunnen profiteren van deze kans om een speciaal iemand te ontmoeten, terwijl mensen met een relatie hun relatie zullen kunnen consolideren dankzij de medeplichtigheid tussen de twee partners.

Lees ook:  Geluk en voorspoed: het weekend van 30 september tot 1 oktober 2023 zal zeer gunstig zijn voor de financiën van 3 tekens van de dierenriem

Sleutelweek voor de tijgers: 5 tot 11 september

 • 5 tot 7 september: Je magnetisme zal zijn hoogtepunt bereiken, waardoor je kansen op een mooie ontmoeting vermenigvuldigen.
 • 8-9 september : De uitwisselingen met je partner zullen vloeiend en constructief zijn, wat een uitstekend begrip bevordert.
 • 10-11 september: Een romantische verrassing markeert het begin van deze week en versterkt de band tussen jou en je partner.
De 4 gelukkigste Chinese dierenriemtekens in de liefde in september 2023
De 4 gelukkigste Chinese dierenriemtekens in de liefde in september 2023

2. Het Paard: liefde in volle galop

Tweede plaats op het podium voor de inboorlingen van de PaardAls je onder dit sterrenbeeld geboren bent, zal je liefdesleven in september 2023 opbloeien als nooit tevoren. Als je onder dit sterrenbeeld geboren bent, kun je spannende momenten met je soulmate verwachten of iemand ontmoeten die je in vervoering brengt. Dit is ook de ideale tijd om je gevoelens te uiten en je emoties met je partner te delen.

De meest gunstige periode voor Paarden: van 12 tot 18 september

 1. 12 september: Een onverwachte ontmoeting kan een spelbreker zijn voor singles die op zoek zijn naar liefde.
 2. 13 en 14 september: Deze twee dagen zijn ideaal om nader tot elkaar te komen en oprechte liefdesverklaringen af te leggen.
 3. 15 september: Een gezamenlijk project van jou en je partner krijgt vorm en versterkt jullie band.
 4. 16-18 september: De communicatie is uitstekend, waardoor je belangrijke kwesties in je relatie zonder taboes kunt bespreken.
Lees ook:  Het laatste weekend van september 2023 zal geluk en geluk brengen voor 4 Chinese astrologische tekens

3. De aap: intelligentie van het hart

Voor inboorlingen van de AapIn september 2023 staat de liefde voor de deur. Maar pas op, het zal geen verterende passie zijn, maar eerder een bevredigende liefde gebaseerd op communicatie, respect en wederzijds begrip. Singles zullen hun verlegenheid opzij moeten zetten om hun geluk te beproeven met de mensen die hen aantrekken.

Belangrijkste data voor Apen: tussen 19 en 25 september

 • Van 19 tot 21 september: Durf initiatief te nemen en stap uit je comfortzone om interessante mensen te ontmoeten.
 • 22 september: een diepgaand gesprek met je partner zal je in staat stellen elkaar beter te begrijpen en jullie emotionele banden te versterken.
 • 23 tot 25 september: Gebruik deze periode om je gevoelens te uiten en te laten zien hoeveel je om je wederhelft geeft.

4. De Hond: loyaliteit en trouw beloond

Tot slot, degenen die geboren zijn onder het teken van de Hond zullen deze maand hernieuwde energie ervaren in hun liefdesleven. Stellen zullen hechter dan ooit zijn en tedere momenten met elkaar delen. Singles zullen van hun kant de kans krijgen om veelbelovende ontmoetingen te hebben en dichter bij de persoon te komen die ze zoeken.

Lees ook:  Deze 3 Chinese astrologische tekens zullen in oktober 2023 het gelukkigst zijn in de liefde

De ideale periode voor honden: van 26 september tot 1 oktober

 1. 26 en 27 september: Meer medeplichtigheid met je partner zal de creatie van onvergetelijke herinneringen bevorderen.
 2. 28 september: voor singles: durf die persoon te benaderen tot wie je je al een tijdje aangetrokken voelt, zonder angst voor afwijzing.
 3. 29 september tot 1 oktober: Een romantisch weekend of een romantisch uitje is een aanrader om je emotionele banden te versterken.

Hier zijn de vier tekens van de Chinese dierenriem die in september 2023 het meeste geluk in hun hart zullen hebben. Of je nu een Tijger, een Paard, een Aap of een Hond bent, maak je klaar om momenten vol emoties en liefde te beleven tijdens deze veelbelovende maand in het teken van de Chinese sterren.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » De 4 gelukkigste Chinese dierenriemtekens in de liefde in september 2023