De 3 dierenriemtekens die bedreven zijn in verraad: waarom zijn ze onbetrouwbaar?

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Als je geïnteresseerd bent in astrologie, heb je waarschijnlijk al eens nagedacht over de eigenschappen die bij elk teken van de dierenriem horen. Van sommige tekens wordt inderdaad gezegd dat ze betrouwbaarder en loyaler zijn dan andere. Maar hoe zit het met de tekens die de neiging hebben om minder betrouwbaar en gevoelig voor verraad te zijn? In dit artikel bekijken we de drie belangrijkste tekens van de dierenriem waarvan bekend is dat ze minder betrouwbaar zijn en geneigd zijn om hun geliefden te verraden.

1. Tweelingen: het teken met twee gezichten

Het eerste teken van de dierenriem op onze lijst is Tweelingen.. Dit luchtteken, dat wordt vertegenwoordigd door de tweeling, wordt vaak beschouwd als een van de minst betrouwbare tekens vanwege zijn veranderlijke en wispelturige aard. Mensen die onder dit teken geboren zijn, hebben de neiging om heel communicatief en sociaal te zijn, maar ze kunnen ook oppervlakkig en wispelturig zijn.

Sterrenbeelden bedreven in verraad
Sterrenbeelden bedreven in verraad

De dualiteit van Tweelingen

Tweelingen staan over het algemeen bekend om hun vermogen om zich snel aan situaties aan te passen en hun mening of gedrag te veranderen afhankelijk van de omstandigheden. Dit vermogen kan ervoor zorgen dat ze moeilijk vast te pinnen zijn en een gevoel van onzekerheid creëren bij de mensen om hen heen. Bovendien kan hun grenzeloze nieuwsgierigheid en dorst naar nieuwigheid ertoe leiden dat ze ontrouw zijn of het vertrouwen van hun naasten beschamen.

Lees ook:  Het laatste weekend van september 2023 zal geluk en geluk brengen voor 4 Chinese astrologische tekens

Instabiele relaties

Als het op liefde aankomt, vinden Tweelingen het vaak moeilijk om langetermijnverbintenissen aan te gaan. Ze worden aangetrokken door nieuwigheid en avontuur en kunnen daarom de neiging hebben om van de ene relatie naar de andere te fladderen. Dit betekent niet dat ze geen echte gevoelens hebben voor hun partners, maar eerder dat hun constante behoefte aan verandering ertoe kan leiden dat ze minder betrouwbaar en loyaal zijn dan andere tekens van de dierenriem.

2. Boogschutter: de eeuwige avonturier

Het tweede teken van de dierenriem dat geassocieerd wordt met verraad is Boogschutter. Dit vuurteken wordt beheerst door de planeet Jupiter, die staat voor expansie, groei en vrijheid. Mensen die onder dit teken geboren zijn, zijn vaak optimistisch, idealistisch en avontuurlijk, maar ze kunnen ook roekeloos en onverantwoordelijk zijn in hun daden.

De eeuwige zoektocht naar vrijheid

Boogschutter is een sterrenbeeld dat voortdurend op zoek is naar nieuwe ervaringen en graag de wereld om hen heen verkent. Deze dorst naar ontdekking en vrijheid kan er soms toe leiden dat ze impulsieve keuzes maken en handelen zonder de gevolgen van hun daden te overdenken. Als gevolg daarvan kunnen ze het vertrouwen van hun naasten beschamen, vaak zonder het te beseffen.

Lees ook:  Deze 3 Chinese astrologische tekens zullen in oktober 2023 het gelukkigst zijn in de liefde

Turbulente relaties

In de liefde hebben Boogschutters een partner nodig die hun hectische tempo kan bijhouden en hun dorst naar avontuur kan delen. Door hun onafhankelijke aard en hun bindingsangst kunnen ze minder betrouwbaar zijn en sneller toegeven aan verleidingen in een relatie. Toch zijn hun oprechtheid en openhartigheid kwaliteiten die tegenwicht kunnen bieden aan deze neiging tot verraad.

3. Vissen: ontsnappen in dromen

Het laatste teken van de dierenriem dat we zullen bespreken is Vissen.. Dit waterteken wordt beheerst door de planeet Neptunus, die symbool staat voor verbeelding, dromen en illusie. Mensen die onder dit teken geboren zijn, zijn over het algemeen gevoelig, empathisch en intuïtief, maar ze kunnen ook ontwijkend zijn en vatbaar voor illusies.

Moeite om met de werkelijkheid om te gaan

Vissen hebben de neiging om in hun eigen innerlijke wereld te leven en weg te lopen van de werkelijkheid als die te moeilijk wordt om onder ogen te zien. Deze neiging om te vluchten kan ertoe leiden dat ze minder betrouwbaar zijn en het vertrouwen van hun naasten beschamen, soms zelfs zonder het te beseffen. Ze kunnen ook gemakkelijk gemanipuleerd of beïnvloed worden, wat problemen kan veroorzaken in hun persoonlijke relaties.

Lees ook:  5 sterrenbeelden zullen profiteren van 28 september 2023 om hun leven op te schonen

Complexe liefdesrelaties

In de liefde zijn Vissen toegewijde en romantische partners, maar hun behoefte aan dagdromen en escapisme kan hen er soms van weerhouden zich volledig aan een relatie te binden. Ze zijn ook erg gevoelig voor de emoties van de mensen om hen heen en kunnen daardoor gemakkelijk overweldigd worden. Als gevolg daarvan kunnen ze in de verleiding komen om elders troost te zoeken, wat kan leiden tot verraad.

Het is belangrijk om op te merken dat elk individu uniek is en dat je iemand niet alleen op zijn of haar astrologische teken kunt beoordelen. Het is echter wel interessant om de algemene tendensen die bij elk sterrenbeeld horen te onderzoeken om de motivaties en gedragingen van de mensen om ons heen beter te begrijpen. Uiteindelijk is het ons vermogen om te communiceren en eerlijk te zijn tegen onszelf en anderen dat de kwaliteit en diepgang van onze relaties zal bepalen.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » De 3 dierenriemtekens die bedreven zijn in verraad: waarom zijn ze onbetrouwbaar?