De 3 Chinese dierenriemtekens die het meest beïnvloed worden door Mercurius retrograde in Maagd in september

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Als we het over astrologie hebben, hebben we het vaak over de invloed van de planeten op ons leven en onze persoonlijkheid. Een van de periode die het meest gevreesd wordt door astrologieliefhebbers is ongetwijfeld dat van Mercurius retrograde. Dit jaar zal Mercurius retrograde plaatsvinden in Maagd, tussen 15 en 23 september 2023. Bepaalde tekens van de Chinese dierenriem zullen in het bijzonder worden beïnvloed door deze astrologische fase. In dit artikel zullen we wijzen op de drie Chinese dierenriemtekens die de effecten van Mercurius retrograde voelen het meest.

De Os: een periode van emotionele en professionele onrust

Voor degenen die geboren zijn onder het Chinese teken Os, is dit waarschijnlijk een bijzonder moeilijke tijd. Mercurius retrograde in Maagd kan hun emoties verstoren, waardoor het moeilijk voor ze wordt om hun persoonlijke en professionele relaties te beheren. Ze kunnen verwachten onverwachte argumenten en spanningen met mensen om hen heen. Hun vermogen om te communiceren zal ook op de proef gesteld, wat leidt tot misverstanden en potentiële conflicten.

Lees ook:  21 september 2023 is de gelukkigste dag voor deze 2 Chinese astrologische tekens
De 3 Chinese dierenriemtekens die het meest beïnvloed worden door Mercurius retrograde in Maagd in september
De 3 Chinese dierenriemtekens het meest beïnvloed door Mercurius retrograde in Maagd in september

Onzekerheden voor professionele projecten

De impact van Mercurius retrograde zal ook voelbaar zijn in de professionele sfeer. Inwoners van de Ox kon zien hun projecten lijden vertragingen en onvoorziene gebeurtenissen, dwingen hen om hun ambities te matigen en hun strategie te herzien. Zij zullen worden geadviseerd om geen belangrijke beslissingen te nemen tijdens deze periode, of het risico te lijden onder de gevolgen van onverstandige keuzes zodra Mercurius keert terug naar direct.

De Hond: een dwingende behoefte aan reorganisatie

Degenen die geboren zijn onder het Chinese teken van de Hond zullen hun dagelijks leven op zijn kop zien staan door de komst van Mercurius retrograde in Maagd. Deze astrologische fase kan ertoe leiden dat ze vraagtekens zetten bij verschillende aspecten van hun leven, zowel persoonlijk als professioneel. Hun gebruikelijke organisatie kan blijken ineffectief in het gezicht van de obstakels die zich zullen voordoen tijdens deze periode, dwingen hen om hun aanpak te heroverwegen en tonen grote flexibiliteit.

Lees ook:  Dit sterrenbeeld zal in september 2023 liefde vinden onder zijn vrienden: wie is de gelukkige?

Uitdagingen in relaties

Naast organisatorische zorgen, zullen inboorlingen van de Hond ook te maken hebben met een delicate emotionele sfeer tijdens Mercurius retrograde. Ze kunnen worden geconfronteerd met stormachtige relaties, waar ze niet in staat zullen zijn om latente conflicten te beheren en hun gevoelens te verduidelijken. Echter, deze moeilijke periode op het gebied van relaties zal hen in staat stellen om hun banden te versterken met de mensen die het dichtst bij hen, op voorwaarde dat ze erin slagen om hun emoties te kanaliseren en duidelijk te uiten wat ze nodig hebben.

De Haan: vragen stellen en verstoorde communicatie

Tot slot zullen degenen die geboren zijn onder het Chinese teken van de Haan ook aanzienlijk worden beïnvloed door de komst van Mercurius retrograde in Maagd. Net als de andere tekens hierboven vermeld, zal de Haan te maken krijgen met een periode van introspectie en vragen stellen op verschillende gebieden van zijn leven.

Financiële en professionele frustratie

Financiële en professionele zaken zijn waarschijnlijk problematisch voor Haan inboorlingen tijdens deze periode van Mercurius retrograde. Ze moeten voorzichtig zijn en impulsieve uitgaven of overhaaste carrière beslissingen te vermijden. Communicatie binnen het professionele team kan moeilijk blijken, maar een aanhoudende inspanning om dingen te verduidelijken zal helpen om deze tijdelijke obstakels te overwinnen.

Lees ook:  87,23% van de mensen met dit Chinese astrologische teken wordt rijk!

Spanningen in de familie

Op persoonlijk vlak kan de familie een bron van spanning zijn voor mensen die geboren zijn in de Haan tijdens Mercurius retrograde. Relaties tussen familieleden kunnen gespannen zijn en discussies over bepaalde onderwerpen die tot conflicten kunnen leiden, moeten worden vermeden. Echter, Hanen zullen in staat zijn om te profiteren van deze fase door het versterken van hun luistervaardigheden en begrip van anderen, om meer solide banden te smeden op de lange termijn.

Mercurius retrograde in Maagd zal een onmiskenbare impact hebben op alle tekens van de Chinese dierenriem, maar Ossen, Honden en Hanen zullen in het bijzonder worden beïnvloed. Het is essentieel voor deze inboorlingen om hun houding aan te passen aan de uitdagingen die voor hen liggen en in gedachten te houden dat deze astrologische periode slechts tijdelijk is.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » De 3 Chinese dierenriemtekens die het meest beïnvloed worden door Mercurius retrograde in Maagd in september