Blauwe Supermaan op 30 augustus 2023: deze 4 astrologische tekens zullen bijzonder beïnvloed worden

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

Op woensdag 30 augustus 2023 zal er een uitzonderlijke maanevenement plaatsvinden aan de hemel: de Blauwe Supermaan. Deze tweede volle maan van augustus 2023, ook bekend als de “Blauwe Maan”, staat in Vissen en zal een bijzondere invloed hebben op bepaalde astrologische tekens. Ontdek hoe deze kosmische gebeurtenis jouw sterrenbeeld zal beïnvloeden en welke kansen zich voor jou zouden kunnen aandienen op deze magische nacht.

Wat is een Superblauwe Maan?

De term Super Blauwe Maan verwijst naar een volle maan die zowel groter als helderder is dan normaal, vanwege de nabijheid van de aarde. De blauwe kleur heeft niets te maken met het feitelijke uiterlijk van de maan, maar verwijst naar het feit dat het de tweede volle maan van de maand is, een zeldzaam fenomeen dat maar ongeveer eens in de drie jaar voorkomt. De laatste Super Blauwe Maan vond plaats op 31 januari 2018, en de volgende daarna op 30 augustus 2023 zal plaatsvinden op 31 mei 2026.

Lees ook:  87,23% van de mensen met dit Chinese astrologische teken wordt rijk!
Blauwe Supermaan op 30 augustus 2023 - 4 astrologische tekens beïnvloed
Blauwe Supermaan op 30 augustus 2023 – 4 astrologische tekens beïnvloed

Dierenriemtekens beïnvloed door de Blauwe Supermaan in Vissen

Elk sterrenbeeld kan anders beïnvloed worden door deze Blauwe Supermaan in Vissen. Er zijn echter 4 astrologische tekens waarvoor de impact bijzonder groot zal zijn :

  1. Vis
  2. Maagd
  3. Tweelingen
  4. Boogschutter

Vissen: een periode van introspectie en creativiteit

Voor degenen die geboren zijn onder het teken Vissen luidt deze Blauwe Supermaan in hun teken een tijd van introspectie en zelfontdekking in. Emoties zullen hoog oplopen en het is belangrijk om de tijd te nemen om je opnieuw te concentreren op je diepste behoeften en verlangens. Dit is ook een uitstekende tijd om je creativiteit te ontwikkelen en je over te geven aan artistieke bezigheden.

Maagd: professionele vernieuwing en onverwachte kansen

De Blauwe Supermaan in Vissen zou een zeer gunstig effect kunnen hebben op het professionele leven van mensen die geboren zijn in Maagd. Er kunnen zich onverwachte kansen voordoen, die de mogelijkheid bieden voor een vernieuwing of evolutie in hun carrière. Het is belangrijk voor deze mensen om naar hun intuïtie te luisteren en niet te aarzelen om deze kansen te grijpen als ze zich voordoen.

Lees ook:  Het geluk is eindelijk terug voor 3 sterrenbeelden en zal duren tot eind 2023

Tweelingen: sentimentele vervulling en nieuwe ontmoetingen

Tweelingen zullen ongetwijfeld het meeste geluk hebben in de liefde tijdens deze Blauwe Supermaan. Singles zullen de kans krijgen om iemand nieuw en daadkrachtig te ontmoeten, terwijl koppels de kans krijgen om hun passie opnieuw aan te wakkeren en hun vlam opnieuw te ontsteken. Dit is de ideale tijd om je gevoelens te uiten en authentiek te zijn in je liefdesrelatie.

Boogschutter: spirituele openheid en innerlijk ontwaken

Tot slot zal het teken Boogschutter bijzonder beïnvloed worden door de spirituele energie van deze Blauwe Supermaan in Vissen. Inwoners van dit sterrenbeeld zullen de kans krijgen om een echt innerlijk ontwaken te ervaren en nieuwe dimensies van hun wezen te verkennen. Meditatie, yoga of andere spirituele oefeningen zullen Boogschutters in staat stellen om in contact te komen met hun diepste essentie en hun plaats in het universum beter te begrijpen.

Hoe haal je het meeste uit de energie van de Blauwe Supermaan in Vissen?

Wat je astrologische sterrenbeeld ook is, hier zijn een paar tips om het meeste uit deze Blauwe Supermaan in Vissen te halen:

  • Mediteer Neem de tijd om jezelf opnieuw te centreren en contact te maken met je emoties op deze speciale avond. Meditatie kan je helpen om de balans en innerlijke rust te vinden die je nodig hebt.
  • Maak Druk je creativiteit uit door middel van kunst, muziek of schrijven. Laat je inspireren door de schoonheid van deze Super Blauwe Maan en ontketen je artistieke potentieel.
  • Communiceer Deel je emoties, dromen en verlangens met je geliefden. Communicatie is essentieel om emotionele banden te versterken en optimaal te profiteren van de positieve energie van deze Supermaan.
  • Observeer Bewonder de prachtige schoonheid van deze Super Blauwe Maan aan de nachtelijke hemel en voel haar mystieke kracht. Het is het perfecte moment om de grootsheid van het universum te aanschouwen en je te herinneren dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.
Lees ook:  21 september 2023 is de gelukkigste dag voor deze 2 Chinese astrologische tekens

De Blauwe Supermaan op 30 augustus 2023 biedt een unieke kans om je op een diepere en betekenisvollere manier met jezelf en anderen te verbinden. Gebruik deze magische nacht om je ziel te voeden en liefde, creativiteit en spiritualiteit te vieren.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Blauwe Supermaan op 30 augustus 2023: deze 4 astrologische tekens zullen bijzonder beïnvloed worden