Bedrog en ontrouw: de astrologische tekens die het meest in de verleiding komen om elders liefde te zoeken

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

De kwestie van trouw is een cruciale kwestie in een romantische relatie, en veel mensen vragen zich af of hun partner het risico loopt ontrouw te worden. Als sommigen menen dat het het individuele karakter is dat doorslaggevend is, anderen vertrouwen op de tekens van de dierenriem om de kans op ontrouw in te schatten. In dit artikel zullen we u de twee astrologische tekens presenteren die het meest waarschijnlijk zullen bezwijken voor de verleiding om ergens anders te kijken.

Tweelingen: de besluiteloze verleider

Beroemd om zijn verleidelijke kant en zijn dualiteit, Tweelingen wordt vaak beschouwd als een van de meest ontrouwe tekens in de astrologie. Altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en sensaties, laat hij zich regelmatig verleiden door nieuwe liefdesaffaires.

De behoefte aan vrijheid

Tweelingen is in de eerste plaats een teken. een hekel hebben aan routine en beperkingen. Hij houdt ervan vrij te zijn in zijn keuzes en zijn acties, en kan het soms moeilijk vinden om zich te conformeren aan de regels die worden opgelegd door een traditioneel huwelijksleven. Deze dorst naar vrijheid kan hem ertoe brengen mazen in de wet te zoeken buiten zijn relatie, en zo leiden tot bedrog en ontrouw.

Lees ook:  Dit sterrenbeeld zal in september 2023 liefde vinden onder zijn vrienden: wie is de gelukkige?
de astrologische tekens komen het meest in de verleiding om elders liefde te zoeken
de astrologische tekens komen het meest in de verleiding om elders liefde te zoeken

Een natuurlijke verleider

Met hun charme en gemakkelijke communicatie is Gemini vaak een groot succes bij vrouwen en mannen. Liefhebbers van flirten en het spel van verleiding, hij kan in de verleiding komen om toe te geven aan zijn impulsen en de avances van mensen om hem heen te accepteren.

Boogschutter: de onverzadigbare avonturier

Boogschutter, een vuurteken geregeerd door Jupiter, staat ook bekend als een van de meest wispelturige van de dierenriem. Als vrije en onafhankelijke geest is hij constant op zoek naar nieuwe horizonten om te verkennen, ook op het gebied van liefde.

De aantrekkingskracht van nieuwigheid

De inboorlingen van Boogschutter worden gedreven door een voortdurende zoektocht naar ontdekking en vernieuwing. Ze moeten het gevoel hebben dat hun leven voortdurend in beweging is en evolueert, wat hen vaak dwingt ervaringen en ontmoetingen te vermenigvuldigen. Dit honger naar nieuwigheid kan ertoe leiden dat ze hun partners snel moe worden en elders liefde zoeken.

Een romantische optimist

Boogschutter is een diep romantisch teken dat gelooft in ideale liefde en de mogelijkheid van magische relaties. Hij kan zich dus aangetrokken voelen tot alle vormen van romantiek, zelfs degenen die buiten zijn huidige relatie vallen. Dit optimisme kan hem de illusie geven dat het gras elders altijd groener is, en hem aanzetten tot ontrouw.

Lees ook:  Het geluk is eindelijk terug voor 3 sterrenbeelden en zal duren tot eind 2023

De andere tekens van de dierenriem: minder geneigd om te misleiden?

Hoewel Tweelingen en Boogschutter vaak worden genoemd als de tekens die het meest vatbaar zijn voor ontrouw, betekent dat niet dat andere sterrenbeelden vrij zijn van verleidingen. Elk individu is uniek en hun keuzes zijn afhankelijk van vele factoren die veel verder gaan dan hun sterrenbeeld.

  • Stier : Bekend om hun loyaliteit en trouw, kan dit aardeteken echter enkele afwijkingen ervaren wanneer ze zich ontevreden of verwaarloosd voelen in hun relatie.
  • Kanker : Kreeft is erg gehecht aan het gezin en aan traditionele waarden en kan worden verleid door ontrouw wanneer ze een periode van ongeluk of emotionele onzekerheid doormaken.
  • Leeuw : Verleidelijk en zeker van zichzelf, kan de Leeuw bezwijken voor de verleiding om zijn ego te vleien of een gebrek aan aandacht op te vullen.
  • Maagd : Over het algemeen trouw en loyaal, kan dit aardeteken in de verleiding komen om elders liefde te zoeken als hij voelt dat zijn behoeften niet worden vervuld in zijn huidige relatie.
  • Evenwicht : Liefdevol om te behagen en te verleiden, kan Weegschaal worden verleid door buitenechtelijke affaires als ze denken dat dit hun sentimentele evenwicht niet in gevaar brengt.
  • Schorpioen: Gepassioneerd en intens, Schorpioen kan ontrouw zijn wanneer hij op zoek is naar een nieuwe ervaring of wanneer hij seksuele frustratie voelt.
  • Steenbok: zeer serieus en verantwoordelijk in zijn verplichtingen, kan Steenbok echter toegeven aan verleiding als de gelegenheid zich voordoet en hij van mening is dat dit zijn relatie niet significant zal beïnvloeden.
  • Waterman: onafhankelijk en non-conformistisch, Waterman kan ervaringen buiten het paar opdoen om hun honger naar originaliteit en vrijheid te stillen.
  • Vis: dromerig en gevoelig, dit waterteken kan zich laten meeslepen in buitenechtelijke affaires als het zich onbegrepen of ongelukkig voelt in zijn sentimentele leven.
Lees ook:  21 september 2023 is de gelukkigste dag voor deze 2 Chinese astrologische tekens

Uiteindelijk is het belangrijk om te onthouden dat trouw en ontrouw vooral persoonlijke keuzes zijn die van elk individu afhangen. Als de kenmerken die verband houden met de astrologische tekens enkele indicaties kunnen geven over de algemene tendensen, kunnen ze een echt begrip van de motivaties en de behoeften van uw partner niet vervangen.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » Bedrog en ontrouw: de astrologische tekens die het meest in de verleiding komen om elders liefde te zoeken