3 sterrenbeelden zullen vanaf 15 september 2023 een nachtmerrie ervaren

Gepubliceerd op
door Lily Bekaert

De sterren hebben soms onaangename verrassingen in petto voor bepaalde tekens van de dierenriem. Vanaf 15 september 2023 zullen maar liefst drie borden een ware nachtmerrie beleven. Degenen die geboren zijn onder de tekens Vissen, Kreeft en een ander teken zullen moeten verwachten dat ze op verschillende niveaus een moeilijke periode zullen doormaken: relationeel, professioneel of zelfs emotioneel. Hier zijn enkele dingen waar u op moet letten om de uitdagingen waarmee deze signalen tijdens deze periode te maken zullen krijgen, beter te begrijpen.

Vissen: interne crises en externe beproevingen

Degenen die onder Vissen zijn geboren, zullen vanaf 15 september 2023 zeker een veelbewogen periode beleven. Voor hen zal het leven verre van een lange, stille rivier zijn! Hoewel veel mensen willen weten hoe hun lot zal evolueren, zal Vissen in deze periode met twee soorten beproevingen te maken krijgen.

De emotionele ontreddering

Vissen zijn bijzonder gevoelig en ontvankelijk voor de energieën om hen heen en kunnen zich snel overweldigd voelen door hun eigen emoties. Gedurende deze tijd zullen ze de neiging hebben om hun pad en hun levenskeuzes in twijfel te trekken. Deze intense fase kan dan leiden tot huilaanvallen ongecontroleerd of zelfs angsten diepgeworteld, waardoor ze niet met rust en zekerheid kunnen handelen.

Lees ook:  21 september 2023 is de gelukkigste dag voor deze 2 Chinese astrologische tekens
3 sterrenbeelden zullen vanaf 15 september 2023 een nachtmerrie ervaren
3 sterrenbeelden zullen vanaf 15 september 2023 een nachtmerrie ervaren

Externe obstakels

Naast deze emotionele storm zal Vissen ook te maken krijgen met de ups en downs van het dagelijks leven. De sterren zullen inderdaad verschillende uitdagingen voor zich hebben die hun veerkracht en hun vermogen om weer op de proef te stellen, op de proef kunnen stellen. Storingen, ongelukken, relationele spanningen… zoveel situaties die Vissen zullen moeten overwinnen om het evenwicht te herwinnen waarnaar ze zo streven.

Kanker: professionele omwentelingen en persoonlijke uitdagingen

Ook het sterrenbeeld Kreeft zal tijdens deze nachtmerrieachtige periode op de proef worden gesteld. Als ze op rust en rust hoopten, was het een mislukking! De inheemse bevolking zal te maken krijgen met twee belangrijke soorten verstoringen die hun leven tijdens deze fase zullen ontwrichten:

    • Professionele uitdagingen:
Lees ook:  Het geluk is eindelijk terug voor 3 sterrenbeelden en zal duren tot eind 2023

In hun zoektocht naar stabiliteit kunnen Kreeften voor uitdagingen komen te staan. onverwachte uitdagingen in hun carrière. Onder deze uitdagingen kunnen we bijvoorbeeld belangrijke veranderingen binnen hun bedrijf noemen, zoals herstructureringen of verplichte omscholing voor sommigen, of zelfs de noodzaak om moeilijke beslissingen te nemen op het gebied van geografische mobiliteit om zich professioneel te ontwikkelen.

    • Persoonlijke vragen :

Net als Vissen kunnen Kreeften ook een periode van diepgaande zelfvragen doormaken. Kankers zullen proberen te begrijpen waarom ze ontevreden zijn over hun huidige situatie en zullen proberen antwoorden te vinden die betekenis aan hun leven zullen geven. Helaas zal de zo gewilde harmonie moeilijk te bereiken zijn en misschien zelfs nog meer uitlokken

Het derde bord betrof

Tenslotte zal vanaf 15 september 2023 ook een ‌derde‌ sterrenbeeld‌ deze zware reis meemaken. Voor hem zal dit nachtmerrieachtige moment vooral te wijten zijn aan relationele problemen met zijn dierbaren, die zijn geduld en vriendelijkheid op de proef zouden kunnen stellen.‍

Familie spanningen

Voor dit sterrenbeeld zullen de uitdagingen in deze periode vooral rond de familierelaties liggen. Een soms fragiel en precair evenwicht tussen ouders, kinderen of andere leden van het gezin zou tijdens deze turbulente astrologische episode kunnen worden ondermijnd.

Lees ook:  87,23% van de mensen met dit Chinese astrologische teken wordt rijk!

Houd van complicaties

Opkomende liefdes, bestaande relaties of potentiële breuken: het derde teken in kwestie zal ook tijdens deze kritieke fase niet aan sentimentele omwentelingen ontsnappen. Inboorlingen, of ze nu alleenstaand zijn of een relatie hebben, zullen zo goed mogelijk door deze onrustige wateren moeten navigeren zonder lichaam en ziel te laten wegzinken in het tumult van deze romantische tegenslagen.

Kortom, de inwoners van Vissen, Kreeft en dit derde teken zullen een aantal obstakels moeten overwinnen tijdens deze nachtmerrieachtige periode die begint op 15 september 2023. Om ongeschonden uit deze beproevingen te komen, zal het voor hen van cruciaal belang zijn om moed te tonen. , veerkracht en introspectie. Harmonie zal niet snel of gemakkelijk tot stand komen, maar door met waardigheid de moeilijkheden onder ogen te zien die de sterren hen zullen bezorgen, zullen deze tekens sterker en veerkrachtiger kunnen blijken dan ze zich hadden voorgesteld.

Foto van auteur
Despre autor, Lily Bekaert
Ik ben geïnteresseerd in psychologie en besteed mijn tijd aan het zoeken naar nieuwe intellectuele uitdagingen om mijn geest te oefenen en tegelijkertijd te ontspannen.
Hoofdpagina » Astrologie » 3 sterrenbeelden zullen vanaf 15 september 2023 een nachtmerrie ervaren